Mbjellje flokësh - Kush është një kandidat i mirë për transplant flokësh?

Blog

Mbjellje flokësh

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje të përhershme për humbjen e flokëve tuaj, mund të dëshironi të merrni parasysh një transplant flokësh

Sot, është e mundur të keni rezultate me pamje natyrale falë një përparimi kryesor në mbjellje flokësh. Shumica e kirurgëve tani transplantojnë qime të shëndetshme disa herë në të njëjtën kohë. Kjo eliminon flokët e panatyrshëm të ngjashëm me kukullat që pacientët panë në vitet ’70 dhe ’80. Në atë kohë, pjesë të flokëve të quajtura priza flokësh u vendosën në zonën e rrallimit. Me kalimin e kohës, prizat e flokëve u bënë mjaft të dukshme.
Përmirësimet në krijimin e vijës së flokëve dhe vendosjen e qimeve në zonat e hollimit gjithashtu ndihmojnë në krijimin e rezultateve me pamje natyrale.
Falë këtyre përparimeve, rezultatet mund të duken aq të natyrshme sa një berber ose stilist nuk mund të thotë që keni bërë ndonjë gjë.

Kush është një kandidat i mirë për transplant flokësh?

Burrat dhe gratë e të gjitha racave mund të jenë kandidatë të mirë për mbjellje e flokësh.Për t’u marrë parasysh, keni nevojë për dy gjëra:

1. Mjaft flokë të shëndetshëm në kokën tuaj që mund të transplantohen në zonën që ka nevojë për flokë
2. Aftësia për të rritur flokët në zonën e hollimit të kokës tuaj

Gjatë një konsultimi me një dermatolog, mund të zbuloni nëse i keni të dyja. Një dermatolog do t’ju japë një provim të plotë të kokës.Për të zbuluar pse keni rënie flokësh, mund të keni nevojë edhe për një test gjaku. Kjo mund të kontrollojë për gjërat që po ndodhin në trupin tuaj që mund të shkaktojnë humbjen e flokëve tuaj. Disa pacientë kanë nevojë për një procedurë të quajtur biopsi të kokës. Dermatologu juaj mund të marrë shpejt dhe me lehtësi atë që nevojitet për biopsinë e kokës gjatë konsultimit.

Rezultatet varen kryesisht nga kirurgu që zgjidhni

Ndërsa këto përparime po u japin pacientëve rezultate me pamje natyrale, rezultati ende varet kryesisht nga kirurgu që ju zgjidhni. Ju dëshironi të zgjidhni një mjek i cili e kupton humbjen e flokëve dhe kryen mbjellje flokësh rregullisht.
Dermatologët specializohen në kushtet që prekin lëkurën, flokët dhe thonjtë tanë, kështu që ata dinë shumë për humbjen e flokëve. Shumë gjithashtu kryejnë transplant flokësh dhe mund t’ju tregojnë nëse jeni një kandidat i mirë për transplant flokësh.

Për më tepër informacion na kontaktoni

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    Translate »
    This site is registered on wpml.org as a development site.