Mbjellje flokësh - Kush është një kandidat i mirë për mbjellje flokësh?

Mbjellje flokësh

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje të përhershme për humbjen e flokëve tuaj, mund të dëshironi të merrni parasysh një mbjellje flokësh.

Burrë me flokë të hollë?
Kirurgjia e mbjellje flokësh lejon kirurgun të lëvizë qime të shëndetshme në lëkurën tuaj në zonat me flokë të hollë.
Sot, është e mundur të keni rezultate me pamje natyrale falë një përparimi kryesor. Shumica e kirurgëve tani transplantojnë qime të shëndetshme disa herë në të njëjtën kohë. Kjo eliminon flokët e panatyrshëm të ngjashëm me kukullat që pacientët panë në vitet ’70 dhe ’80. Në atë kohë, pjesë të flokëve të quajtura priza flokësh u vendosën në zonën e rrallimit. Me kalimin e kohës, prizat e flokëve u bënë mjaft të dukshme.
Përmirësimet në krijimin e vijës së flokëve dhe vendosjen e qimeve në zonat e hollimit gjithashtu ndihmojnë në krijimin e rezultateve me pamje natyrale.

Përparimi në mbjellje flokësh.

Falë këtyre përparimeve, rezultatet mund të duken aq të natyrshme sa që një berber ose stilist nuk mund të thotë se keni bërë ndonjë gjë. Rezultatet varen kryesisht nga kirurgu që zgjidhni
Ndërsa këto përparime po u japin pacientëve rezultate me pamje natyrale, rezultati ende varet kryesisht nga kirurgu që ju zgjidhni. Ju dëshironi të zgjidhni një mjek i cili e kupton humbjen e flokëve dhe kryen transplantet e flokëve rregullisht. Dermatologët specializohen në kushtet që prekin lëkurën, flokët dhe thonjtë tanë, kështu që ata dinë shumë për humbjen e flokëve. Shumë gjithashtu kryejnë mbjellje flokësh dhe mund t’ju tregojnë nëse jeni një kandidat i mirë për mbjellje flokësh.

Kush është një kandidat i mirë për mbjellje flokësh?

A jeni një burrë në të 20 -tat, i cili po përjeton rënie flokësh? Për rezultate më të mira, mund t’ju kërkohet të prisni që të keni transplant flokësh dhe të filloni trajtimin me një ilaç për humbjen e flokëve.
Për t’u marrë parasysh për transplantin e flokëve, keni nevojë për dy gjëra: Mjaft flokë të shëndetshëm në kokën tuaj . Aftësia për të rritur flokët në zonën e hollimit të kokës tuaj. Gjatë një konsultimi me një dermatolog, mund të zbuloni nëse i keni të dyja.
Për të zbuluar pse keni rënie flokësh, mund të keni nevojë edhe për një test gjaku. Disa pacientë kanë nevojë për një procedurë të quajtur biopsi e kokës. Nëse provimi dhe testet tregojnë se jeni një kandidat i mirë për transplant flokësh, dermatologu juaj mund t’ju tregojë se çfarë rezultatesh mund të prisni.

Për më tepër informacion na kontaktoni

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    Translate »
    This site is registered on wpml.org as a development site.